Jacob & Janneke van de BogerdKerkplanters

: thebogerdfamily@gmail.com: http://bogerdjes.wordpress.com: NL83RABO0136983901

  En evenzo stelde ik er mijn eer in om het Evangelie te verkondigen waar Christus nog niet genoemd was, om niet op het fundament van een ander te bouwen. Maar zoals geschreven staat:  Zij aan wie niets over Hem verkondigd was, zullen het zien, en zij die het niet gehoord hebben, zullen het begrijpen. Rom 15:20-21

  Jezus is de Focus in het leven van Jacob, op zijn negentiende jaar is Jacob tot bekering gekomen in Jezus Christus. Vanaf die tijd is er een verlangen in zijn hart gekomen om het goede Nieuws van Jezus’ dood en opstandig te verspreiden onder de mensen.

  Na een aantal jaar van groei heeft God Jacob geroepen door het bovenstaande tekstgedeelte. Hij heeft bijbelschool Filadelfia en de cursus Veritas gevolgd, daarna een aantal jaren in Zeeland gewerkt onder vooral jongeren.

  Begin 2012 is hij getrouwd met Janneke en zijn ze gaan wonen in Breda. God heeft hen daar naar toe geroepen om samen met een team van 8 mensen het Evangelie te verspreiden in een wijk waar geen kerk is.  De missie is om mensen te bereiken met het goede Nieuws, te maken tot discipelen van Jezus en ze bij elkaar te brengen als een nieuwe gemeente in de wijk.

  Ze werken onder Bredanaars, moslims en mensen uit allerlei culturen. De activiteiten bestaan vooral uit het leidinggeven aan het team, verschillende vormen van evangelisatie, onderwijs, kinderwerk en samenkomsten.

  Daarnaast leidt Jacob de muziek bij conferenties van st. Heartcry en spreekt hij regelmatig in zondagse samenkomsten.

  Wilt u meer weten over het werk van Jacob en zijn gezin, zie dan;

  Persoonlijke Website: http://bogerdjes.wordpress.com

  Mailadres: thebogerdfamily@gmail.com

  De website van de kerkplant www.lichtbreda.nl

  Voor financiële ondersteuning kunt een gift overmaken naar 1369.83.901 o.v.v. J. H. van den Bogerd t.n.v. Stichting Werkers in de Wijngaard te Ede.