Annieke van HerkTefilla counseling

  In de afgelopen jaren heb ik sterk ervaren dat de Heere me roept in Zijn dienst. Dit heeft geresulteerd in het opstarten van Tefilla Counseling. Het is mijn passie en verlangen om tijdelijk naast mensen mee te lopen, te helpen en mee te denken waar nodig, om ze dan weer los te laten.

  De doelgroep waar mijn hart specifiek voor klopt, is (reformatorische) jongvolwassenen.

  Het woord ‘tefilla’ is een Hebreeuws woord dat meerdere lagen in zich heeft. Zo staat tefilla voor het gebed als verbindende schakel tussen ons hier op aarde en God in de hemel. Hierbij wordt verwezen naar de ladder die Jakob zag in zijn droom bij Bethel (Gen. 28). In het Nieuwe Testamant verwijst de Heere Jezus ook naar deze geschiedenis en vergelijkt Zichzelf met de ladder (Joh. 1). Hij is tenslotte de verbinding tussen God en de mensen.

  Het hoogste niveau op de ‘ladder’ van gebed is bereikt wanneer we de verbinding, dat is eenheid met God, ervaren. Dit wordt ook wel aanbidding genoemd. Door de eenheid met God is er heling van dat wat gebroken is.

  En dat is precies mijn doel met- en het waarom van Tefilla Counseling: wijzen op de Ladder. Naar de God Die verlangt naar heling en eenheid. De God tot Wie we in vrijheid mogen naderen.

  Kennismaken? Van harte welkom!
  Stuur gerust een mail naar tefillacounseling@outlook.com.