Kerkplanting op Aruba

Sinds Valentijnsdag 2016 is de start van een nieuwe kerk op Aruba een feit: Leef! Aruba. Onze missie is: Meer Jezus in meer mensen!

De diensten worden gehouden in het Nederlands maar zullen ook vertaald gaan worden naar het Papiamento, de moedertaal van de meeste inwoners van Aruba.

Wij zijn vanaf het begin betrokken bij de start van deze nieuwe gemeente als onderdeel van het lanceringsteam.

De taken die wij binnen deze gemeente vervullen, breiden uit. Op dit moment leiden we een connectgroep (huisgroep) en helpen we met het kinderwerk. Verder stuurt Frits sinds kort als team-coördinator de verschillende teams in de gemeente aan en is hij nu mede verantwoordelijk voor Leef! Aruba vanuit het bestuur. We zijn blij zo steeds meer ervaring op te kunnen bouwen in het planten van een nieuwe gemeente!

Naast deze taken in de gemeente is Frits druk bezig met het bouwen van een huis voor ons gezin en met een baan in het onderwijs. Hij geeft les op een school voor speciaal voortgezet onderwijs. Dit betekent volop contact met jongeren die vaak grote problemen hebben zoals een drugsverslaving, of sociale problemen.

We zijn heel blij met onze vier schatten van kinderen: Matthias, Eva, Hadassa en Daniël. Jantine is als ‘homeschool mom’ bijna fulltime bezig met de zorg voor het gezin en het lesgeven aan de oudste drie kinderen.

Wilt u ons financieel steunen in onze missie dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: NL16INGB0006617072 t.n.v. stichting werkers in de Wijngaard o.v.v. Kerkplanting op Aruba.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons leven en werk hier op Aruba d.m.v. onze rondzendbrief? Aanmelden kan door even een mailtje te sturen: fritsenjantine@gmail.com